Bizimle iletişime geçin:   +90 212 544 99 06 (pbx)

ISO 9001:2015

ISO 9001 Standardı, müşteri beklentileri ve mevzuat şartlarını karşılama yolu ile müşteri memnuniyetinin artırılmasını öngören, aynı zamanda hata ve kusurları azaltmak ve oluşabilecek hataları önlemeyi amaçlayan Kalite Yönetim Sistemidir.

Uluslararası geçerliliğe sahip ISO 9001 belgesi, ürün ve hizmet güvenilirliği sunarken ihracatta ve iç pazarda ürünün müşteri tarafından kolayca kabul edilebilirliğini

ISO 14001:2015

ISO 14001, kuruluş faaliyetlerinin her aşamasında doğal kaynak kullanımının azaltılması, toprağa, suya, havaya verilen zararların minimum düzeye indirilmesini amaçlayan Çevre Yönetim Sistemidir.

Kuruluşlar odak noktası çevre olan ISO 14001:2015 standardını uygulayarak ulusal ve uluslararası yasal mevzuatlarda uyum yakalarken, firma faaliyetleri esnasında çevrenin korunmasını ve çevre bilinci oluşturmasını sağlar. Bu sayede müşteriye, çevre yönetimi için bir yükümlülük altına girildiği güvencesinin verilmesiyle, müşteri güveni sağlanmış olur.

ISO 45001:2018

Sanayileşme yolunda ilerleyen ve gelişmekte olan ülkelerde hem üretim hem de hizmet sektörlerinde, işyerlerini çalışanlar için sağlıklı ve güvenli hale getirmek, kanunlarca zorunlu kılınmıştır. İşte tam bu noktada, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı, bu zorunluluğu yerine getirmede yardımcı olabilecek, tetkik edilebilir ve uluslararası platformda kabul gören bir standart olarak karşımıza çıkmaktadır.

Çalışan odaklı bu standart,  İSG çalışmalarına katılım sağlaması ve işyerinde bulunan tehlike ve risklerin sistemsel olarak ele alınması ve önlenmesini, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sunulmasını, iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenmesini hedeflenmektedir.

ISO 22000:2018

ISO 22000 Standardı’nın temel yaklaşımı, tüketicinin gıda kaynaklı hastalıklara maruz kalmaması için geliştirilmiş, gıda zinciri içerisindeki tüm prosesleri, personel ve ekipman gibi tüm etkileyenleriyle birlikte kontrol altına alınmasını sağlayan uygulamadır. Kuruluşlarda Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi uygulamaları üretim kontrolü, ürün kontrolü, ekipman kontrolü, personel ve ziyaretçi hijyeni, taşıma, depolama, ürün bilgisi ve benzeri konuları kapsamaktadır.

Daha etkili ve dinamik gıda güvenliği tehlike kontrolü sağlarken, kaynaklar daha etkin kullanılıp, kayıplar azaltılarak verimlilik artırılmakta ve işletme toplam kalite sistemine doğru yönelebilmektedir.

FSC

Ürünlerin sürdürülebilirliğini ve doğal kaynakların korunmasını vurgulayan, evrensel ve sosyal sorumluluklarını yerine getiren, doğal yaşamın korunmasında ve yerel toplulukların haklarının korunmasında yüksek standartları karşılayan şirketlere verilen, sürdürülebilir yönetimi teşvik etmek amacıyla kurulan bir sertifikasyon sistemidir. Fabrikanın hammadde oluştururken kullandığı ağaçların yerine yenilerinin dikildiğine dair denetimdir.